DUDU AKDERE ESKİHAMAL ORTAOKULU

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2020 Gürün okullar arası bilgi yarışması 2.liği- 2022 Gürün ortaokullar İstiklal Marşını güzel okuma yarışması 1.liği- 2022 Gürün erkekler 100 metre koşu yarışması ilçe 3.lüğü- 2022 Gürün kızlar masa tenisi ilçe 3.lüğü- 2022 Gürün kız futsal ilçe 1.liği- 2022 Gürün erkekler futsal ilçe 3.lüğü- 2022 Gürün kız voleybol ilçe 2.liği- 2023 Gürün genel kültür bilgi yarışması ilçe 3.lüğü

Saatler: 08.30 - 14.50
Servis Bilgisi: 3
Sportif Etkinlikler: Voleybol,basketbol,futbol,masa tenisi,dart,badmınton,geleneksel okçuluk etkinlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://eskihamalortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Eskihamal Köyü Gürün/SİVAS

Yerleşim Yeri - KÖY

Adres - Eskihamal Köyü Gürün/SİVAS

Ulaşım İLÇEYE ULAŞIM KÖY MİNİBÜSLERİ VE ŞAHSİ ARAÇLARLA SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 130 KM, İLÇE MERKEZİNE 34 KM UZAKLIKTADIR.YOL ASFALTTIR.